Behind the Scenes: Jere Lämsä

1 min read
5.9.2024 12:15

Tällä kertaa esittelemme Service Deskissämme työskentelevän Jeren.

Jere on iloinen ja yllätyksellinen tuulahdus pohjoisesta Oulusta, joka tuo meille työkavereille arkeen välillä myös sopivasti oikeaa tarmokkuutta. Jere on ratkaisuhakuinen ja etsii aktiivisesti vaikeaankin pulmaan parhaita työmalleja, mutta uskaltaa myös rohkeasti kysyä, kun on tehokkaampaa hyödyntää omaa parviälyämme.

Jere on myös Copilot ideoitsijamme ja innostuu itse uusien teknologioiden tuomista mahdollisuuksista. Liittyi se sitten ruokareseptiin, lemmikkien rotu-ominaisuuksiin tai IT-maailman syövereihin. Työkaverit kertovat, että Jere haluaa oppia, se on suorastaan arjen polttoaine. Häntä kuvataan myös hyvin auttavaiseksi muita kohtaan.

Jere on mukana aktiivisesti, kun huollamme työyhteisömme sosiaalisuutta ja yhteenkuuluvuutta myös vapaa-ajalla. Oli kyse sitten leffaillasta, biljardista tai lautapeleistä. Myös tässä näkyy kokeilun halu ja uteliaisuus. Toki tiedämme, että kun yhteisestä megapalapelistä puuttuu paloja, ketä epäilemme niiden piilottamisesta tai varastamisesta.

Jos löydät työpöydältäsi tai näppäimistön päältä ilahduttavan tai kannustavan kuvan... se on Jere, jolle kunnia-asia on myös tikettien nopea ratkaisu ja avun antaminen asiakkaalle.

Jos haluat tutustua tekijöihimme tarkemmin, löydät tarinoita tältä sivulta. Jos pelkät tarinat eivät kuitenkaan riitä, ja kiinnostaa kuulla lisää vaikka kahvin ääressä, ota rohkeasti yhteyttä.

Tehdään vaikka samalla palapeliä!

Get Email Notifications